Hoe kan je jouw schermen integreren in het architecturale ontwerp van uw bedrijf?

Schermen als eyecatcher

Wil jij graag beeldschermen in jouw zaak maar weet je niet goed waar of hoe je ze zou plaatsen? Hoe zit het met schermen op maat? Kan je beeldschermen ook op een mooie manier integreren in je zaak en ze onderdeel maken van het architecturaal ontwerp? We zetten het hieronder even allemaal op een rijtje!

Creëer een eyecatcher in jouw interieur met beeldschermen op maat.

De drie F’s: “Form follows Function”

Het hangt af van welk type scherm je kiest. Je hebt natuurlijk honderden verschillende soorten schermen, in duizenden formaten. Je hebt etalageschermen, kassaschermen, productschermen, videowalls, kiosken, LED-panelen en nog veel meer.

Elk scherm heeft een eigen karakter, uitstraling en functie. Denk dus eerst goed na over waarom je een beeldscherm nodig hebt in jouw zaak. We gaan er van uit dat jij jouw klanten en/of je medewerkers wilt informeren en inspireren.

Weg met keuzestress!

Verstop je schermen dan ook niet in een hoekje maar plaats ze duidelijk in het zicht, zodat het scherm opvalt voor de doelgroep die je graag wilt bereiken. Om een scherm goed tot zijn recht te laten komen in een ruimte zijn er verschillende oplossingen. Elk scherm kan op maat gemaakt worden voor jouw bedrijf.

Laat je fantasie de vrije loop

Wil je graag dat jouw beeldscherm aan het plafond komt te hangen, zodat de vloer vrij is voor andere dingen? Of wil je een hele grote videowall achter de kassa? Een op maat gemaakte omkasting waardoor het scherm op een sculpturale manier in de ruimte komt te staan? Plaats je scherm tegen de muur of net zo dat mensen er omheen kunnen wandelen. Alles kan!

Onze adviseurs komen graag even met jou ter plaatse kijken, om te zien wat er allemaal mogelijk is. Samen werken we een plan en een ontwerp uit. Vervolgens maken we een digitale simulatie van de beeldschermen in de ruimte, zodat je perfect kan zien hoe het resultaat zal ogen.

Helemaal klaar om jouw persoonlijke digital signage te ontwerpen? Contacteer ons!

contact

Foto’s & Tekst: ThisPlays2

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!