Twice As Nice

Twice As Nice Stadsfeestzaal

In de Twice As Nice Kiosk in de Stadsfeestzaal te Antwerpen werden twee 32 inch Samsung schermen gemonteerd op een stand-alone poot. De twee schermen staan elk in de richting van een ingang in de stadsfeestzaal en trekken zo de aandacht van alle klanten. Op de schermen worden sfeerbeelden, informatie en producten getoond.

Twice As Nice is een Belgisch mode-accessoiremerk dat in 1980 in Antwerpen is opgericht. Het staat bekend om zijn geweldige smaak, kwaliteit en typisch Antwerpse aanpak. De collecties zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gerhodineerd zilver, verguld goud en roestvrij staal. Wat hen onderscheidt, is hun unieke winkelconcept. Met ongeveer vijftig winkels, waaronder franchises, en vijf boetieks in Luxemburg, is Twice As Nice internationaal verkrijgbaar via de webshop voor consumenten en distributeurs.

Twice As Nice Knokke

Bij Twice As Nice Knokke installeerden we een Absen LED-scherm van 100 cm op 100 cm, met een Pitch (kijkafstand) van 2.5 en 700 nits achter de kassa. Dit scherm trekt dankzij dynamische en kleurrijke content het oog van voorbijgangers en klanten. Deze content wordt beheerd door het ThisPlays2-team via het Zebrix-platform.

Twice as Nice Brussel De Munt

In de nieuwe @twiceasnicejewelry aan de Munt in Brussel installeerden we een LED-Wall van 300cmx200cm, aangestuurd met de @zebrix_digital_signage -software. Vanop het plein kunnen voorbijgangers en bezoekers nu inspirerende sfeerbeelden bewonderen van Twice as Nice.


Gerelateerde cases