Waarom ga ik best een abonnement aan wanneer ik digital signage overweeg?

Schermen in jouw zaak? Goed idee!

Maar met enkel de schermen kom je er vaak niet. Ook dat wat er op jouw schermen komt te staan is belangrijk. De content, jouw boodschappen en de inhoud, dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Dankzij jouw persoonlijke boodschappen krijgen jouw klanten en collega’s alle informatie die ze nodig hebben.

Beeldschermen mét relevante en inspirerende content

Wat ThisPlays2 onderscheidt van andere digital signage leveranciers, is dat we jou een full service aanbieden. We verzorgen niet enkel de beeldschermen en de installatie, maar we maken en onderhouden ook jouw content op maat. Denk dan bijvoorbeeld aan een logo-animatie, al jouw persoonlijke boodschappen mooi gevisualiseerd én geanimeerd in jouw eigen huisstijl.

Om deze content op een zo flexibel mogelijke manier te kunnen weergeven op jouw beeldschermen, is er een gebruiksvriendelijke software nodig. Deze software geeft jou als zaakvoerder de kans om van op afstand alle content te uploaden, in te plannen en makkelijk aan te passen.

ThisPlays2 werkt samen met Zebrix

Zebrix is DE software om op een heel gemakkelijke manier zelf jouw korte boodschappen samen te stellen en in te plannen.

Weet je niet goed waar je moet beginnen?

Ook dat is geen probleem. Wanneer je bij ThisPlays2 een content-abonnement aan gaat helpen je op weg. We creëren en programmeren mooie, kant en klare templates in jouw huisstijl. Daar kan je zelf makkelijk kleine aanpassingen in doen. Wanneer deze templates klaar en volledig naar jouw zin zijn, plannen we een meeting in waarbij onze content-programmeur jou een duidelijke en uitgebreide rondleiding geeft binnen in het Zebrix-platform.

Met andere woorden, ThisPlays2 maakt het je zo makkelijk mogelijk!

Wanneer jij als klant volledig opgestart bent en vollop kan genieten van jouw digital signage (volledig op maat!), kan je onze support en helpdesk nog altijd contacteren voor eventuele vragen of nieuwe templates. Daarom is het belangrijk dat je een vaste partner kiest die jou het totaalpakket aanbiedt net zoals ThisPlays2.

Zo hoef je niet urenlang rond te telefoneren om de juiste persoon te pakken te krijgen wanneer je een vraag hebt. We helpen je altijd zo snel en efficiënt mogelijk. Wij genieten namelijk van op afstand ook een beetje mee van jouw digital signage en kunnen mee in het platform kijken wat er moet gebeuren om jouw vraag op te lossen.

makkelijk toch?

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!