Over Boma

‘Keep it simple’ is een motto dat bij BOMA dagelijks gebruikt wordt. We hebben een uitgebreid assortiment aan producten en oplossingen in huis en houden het graag simpel voor onze klanten. Een heel persoonlijke service en onze duurzame aanpak houden ons ‘lean & green’. simpel.

Alles in huis hebben is één ding; de kennis om dit alles in een slimme, efficiënte en leuke totaaloplossing te gebruiken is net iets anders. Iedereen bij BOMA werkt elke dag erg hard om het kennisleiderschap in onze branche te behouden. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. slim.

Schoonmaken is een vak en een noodzaak. BOMA maakt de schoonmaak persoonlijk. Onze aandacht voor ergonomie, gezondheid en betrokkenheid bij alle schoonmaakmedewerkers maken hen onze grootste ambassadeurs met een glimlach op het gezicht en daar doen we het voor.

Boma is een oplossingsgericht bedrijf met medewerkers die positief, betrokken en “hands-on” de schoonmaak maximaal circulair, efficiënt en leuk maken. Het bedrijf heeft de ambitie om uit te groeien tot de kennisleider in de facilitaire keten.

interne communicatie boma

Logistieke efficiëntie, duurzaam ondernemen en digitale intelligentie

Met deze kennis willen ze onderscheidend blijven in een steeds sneller veranderend facilitair landschap. Ze zetten sterk in op de ontwikkeling van de medewerkers en op het delen van kennis met klanten en leveranciers. Naast technische schoonmaak verrijken ze onze kennis ook op gebied van logistieke efficiëntie, duurzaam ondernemen en digitale intelligentie.

Omwille van de ambitie met het management om de communicatie met alle medewerkers te optimaliseren werd gekozen voor beeldschermcommunicatie, ook wel narrowcasting genoemd. Op die manier worden alle teams in alle landen geïnformeerd over de missie, de waarden, productinformatie, events, prijzen, tips, etc… en zijn de schermen de ideale manier om ook de niet-mailers te bereiken. Kijk naar de video en ontdek hoe beeldschermcommunicatie ook de “Bomito’s” dichter bij elkaar brengt.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen.

Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases