De orthopedische praktijk – Dr. Pierets

Dr K. Pierets

Dokter Kristof Pierets is als orthopedisch chirurg gespecialiseerd in knie-, voet- en enkelchirurgie. Ook voor traumatologie, arthroscopie en sportletsels kan u bij hem terecht. Dokter Pierets is verbonden aan het AZ Zeno. U kan de dokter zowel op campus Knokke, campus Blankenberge als in zijn privé-praktijk raadplegen.

Dokter Pierets legt zich in het bijzonder toe op knieprotheses: hij is erkend als Centre of Excellence and Reference voor totale knieprothese en unicompartimentele knieprotheses. De dokter draagt ook actief bij tot de ontwikkeling van nieuwe technieken en instrumenten voor kniechirurgie.

Beeldschermcommunicatie in de wachtzaal van Dr. Pierets

In de wachtkamer werd er een 32 inch Samsung Pro beeldscherm geïnstalleerd met draaibare muurbeugel. Dit scherm wordt aangestuurd door de Zebrix software.

De content op dit beeldscherm bestaat uit een op maat gemaakte logo-animatie, het weerbericht, het nieuws, het voorstellen van de leden van de praktijk, uitleg bij de verschillende behandelingen enzoverder. En dat allemaal in de huisstijl van De orthopedische praktijk.


Gerelateerde cases