Engaged – Lego

  De magie van Lego: Augmented fun in samenwerking met Engaged Agency

  Engaged Agency is een Antwerps bedrijf dat zich specialiseert in innovatieve en creatieve manieren om klanten verliefd te laten worden op jouw Brand.

  Lego vroeg aan Engaged Agency om een concept uit te werken voor een interactieve toepassing in de Dreamland en Intertoys winkels. De bedoeling is om klanten te betrekken bij de lancering van de nieuwe Lego-figuurtjes uit de ‘Ninjago’, ‘Friends’ en ‘Dreamzzz’ collectie.

  Er werd een augmented reality ontworpen waarbij bezoekers op de foto kunnen met hun favoriete nieuwe Lego-figuurtjes. Deze foto kunnen de bezoekers dan doorsturen naar hun eigen e-mailadres en gebruiken als leuk aandenken aan hun bezoek in de winkel.

  Van concept tot realisatie

  Voor de uitwerking van dit concept kwam Engaged Agency langs bij ThisPlays2. ThisPlays2 installeerde metalen kiosken met interactieve 55 inch Samsung Professional schermen. Op deze schermen draait de interactieve toepassing van Engaged via het Samsung remote management systeem zodat de content en software steeds vanop afstand aangestuurd kan worden.

  Om de beleving nog speelser en intenser te maken ontwierp Engaged levensgrote Lego-figuurtjes in kunststof rondom rond de kiosk.


  Gerelateerde cases