Lichthuis Spectrum

Spectrum sinds 1993

Hun liefde voor bijzondere verlichting en slimme lichtplanning groeide uit vele jaren van ervaring en hun streven naar de ultieme lichtervaring. Spectrum werd opgericht in 1993 en wordt nu gerund door de tweede generatie. Bij hen staat één gedachte centraal: verlichting draait om veel meer dan alleen het uitkiezen van mooie lampen.

Of het nu gaat om een huis, tuin, kantoor of restaurant, elke plek heeft baat bij zowel praktisch als prachtig licht. Licht om te zien, licht om te laten zien en licht om van te genieten. Ze beschouwen verlichting dan ook als een onmisbaar onderdeel van elk interieur en helpen je graag bij het vinden van de perfecte verlichting voor jouw situatie.

Beeldschermcommunicatie in de etalage bij Lichthuis Spectrum Knokke

Bij Lichthuis Spectrum in Knokke installeerden we twee verticale 55 inch Samsung Professional etalageschermen met Zebrix software boven elkaar. Ze trekken de aandacht van voorbijgangers met inspirerende sfeerbeelden en praktische info zoals openingsuren.

Ze passen perfect binnen het frame van de etalage en zijn dankzij hun opvallende rechtstaande compositie een unicum in de Lippenslaan te Knokke. Ze ondersteunen de architecturale elementen van het gebouw zoals de hoge plafonds en verticale lijnen.


Gerelateerde cases