EXKI

Beeldschermcommunicatie in de Exki filialen

Bij Exki worden vooral etalageschermen geplaatst die je van op de straat al doen watertanden. Deze Samsung Professional schermen komen voor in verschillende formaten en opstellingen. Bij Exki werden er ook dubbelzijdige schermen geïnstalleerd, waarop je zowel binnen in de zaak als van buitenaf de content kan bekijken.

Al deze schermen hebben een mat panel, zodat je geen reflecties ziet, en 4000 candela om het daglicht te overwinnen. De content wordt aangestuurd met het Zebrix-platform. Ook binnen in de filialen werden er menuborden geplaatst met op maat gemaakte omkastingen.

Exki maakt je gelukkig met gezonde voeding

Bij Exki wordt je verwelkomd in het het hart van een duurzame keuken. Waar groenten koning zijn en een gezonde geest in een gezond lichaam hoog in het vaandel wordt gedragen. Exki is een hedendaags vernieuwend concept, waar de chefs je blijven verrassen met veganistische, vegetarische, tot lactose – en glutenvrije gerechten.

Of je jouw maaltijden nu wil meenemen, ter plaatse wil eten of thuis wil laten bezorgen, je zal verrast zijn door de heerlijke smaken!

Content in de huisstijl van Exki door het contentteam van ThisPlays2: TheMotion3

Gerelateerde cases