Fintro

Als onderdeel van de BNP Paribas Groep en afdeling van BNP Paribas Fortis NV, marktleider in België, heeft Fintro een distributienetwerk van meer dan 300 zelfstandige bankagenten in België.

De klantenportefeuille bestaat grotendeels uit particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen waarmee via deze agenten lokaal een lange termijn relatie wordt beoogd. Het netwerk van zelfstandige bankagenten gaan om zowel aan mensen als aan hun projecten zuurstof te geven. Het lokale Fintro-netwerk smeedt sterke banden met de lokale gemeenschap door middel van nabije gepersonaliseerde dienst- en adviesverlening. Hierin zit hun kracht: de Fintro-klanten genieten van een stabiel en vertrouwd contact met hun Fintro-agent.

Fintro welkomstscherm Sax
Fintro Etalagescherm Sax

Eén van die agenten is Pattyn – Sax in Oostakker.

Bij de volledig vernieuwing van hun kantoren in het centrum werd ThisPlays2 gevraagd om verregaand mee te denken over hoe digitalisering kan bijdragen tot een betere klantenbeleving.

In de etalage staat een Samsung etelagescherm met 4.000 candela lichtopbrengst dat het felste zonlicht overwint om de actuele aanbiedingen van de bank en verzekeringsagent weer te geven. In de publieke zone kunnen klanten op interactieve schermen informatie opvragen over de bank en verzekeringsactiviteiten, maar ook over het immobiliën aanbod op dit moment.

Binnen is er Fintro TV om het wachten te verzachten.

Met ruime informatie over Fintro, zijn klanten en hun leefwereld, wat opnieuw herhaald wordt op grote schermen in de spreekkamers. En natuurlijk is er de Samsung Flip, de digitale flipchart op wieltjes die overal in het kantoor het gebruiksgemak van een interactief scherm combineert met de traditionele werking van een Flipchart

Fintro Sax Binnenscherm
Fintro Sax Binnenscherm
Fintro etalagescherm Gent
Fintro etalagescherm Gent
Fintro etalagescherm Gent

Gerelateerde cases