Doelstellingen van een etalagescherm

Maak indruk op consumenten in de winkelstraat met etalageschermen. Wanneer de klant meer eigen klanten of consumenten wilt bereiken vanuit de straat, is een etalagescherm een doeltreffende oplossing. 

Dankzij het etalagescherm

zal een zaak onbewust sneller

opvallen en bijblijven, ook

wanneer de klant de zaak

vluchtig passeert.

Etalagescherm bij Les Jumelles
Etalagescherm bij P&V

Door een scherm te plaatsen in een etalage valt het merk sneller op. De schermen zijn dan ook steeds vaker te zien in winkelstraten.

Bewegende beelden prikkelen

bewust de hersenen 

van de klant en creëren

een aanzuigeffect.

Etalagescherm bij RED
Etalageschermen bij Jamar
Etalagescherm bij Fietsen de Geus
Digitale communicatiemiddelen
Etalagescherm bij Eyes + More

Zet uw merk in de kijker bij potentiële klanten

Een etalagescherm kan dus ook dienen om een merk of brand meer te benadrukken.  Mensen zien van op een grotere afstand al beweging en zijn sneller gestimuleerd om uit te zoeken wat deze beweging juist voorstelt. Daardoor zullen ze langer blijven kijken en zal het merk extra benadrukt worden.

Dankzij het etalagescherm zal een zaak dus onbewust sneller opvallen en bijblijven, ook wanneer de klant de zaak vluchtig passeert.

Blink uit tegenover concurrenten

Een etalagescherm is een goede manier om andere concurrenten of winkels in dezelfde winkelstraat voor te blijven. Laat met uw etalage zien dat je innovatief bent en dat je die extra moeite doet om de klant en voorbijgangers te inspireren en te informeren, wat dus ook weer bijdraagt aan de klantvriendelijkheid waar een zaak mee geassocieerd wordt.

Etalagescherm bij Zebrastraat
Etalagescherm bij Kockx

Een etalagescherm verbetert het verkoopproces

Beeldschermcommunicatie via etalageschermen begeleiden het verkoopsproces. Vaak zetten klanten hun beste producten in de kijker, of acties en promoties. Inspirerende beelden zorgen voor meer verkoop. Bovendien vertelt beeldschermcommunicatie het verhaal van de zaak, ondersteunt het de uitstraling en de sfeer in uw winkel.

Etalageschermen zorgen voor een positieve motiverende sfeer bij zowel klanten als medewerkers. Dankzij de etalageschermen stellen potentiële klanten vragen over nieuwe producten die ze anders niet zouden stellen, wat zorgt voor meer interactie tussen klanten en verkoopmedewerkers.

Het resultaat van etalageschermen

Beeldschermcommunicatie via

etalageschermen inspireert, 

informeert en motiveert klanten,

bezoekers en medewerkers.

Dit leidt tot intensere winkelmomenten, loyalere klanten, efficiëntere operationele systemen en resulteert uiteindelijk in een hogere omzet.

Etalagescherm bij Pomax

Hoe gaan we te werk bij narrowcasting voor jouw etalage

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie : COntent, SOftware en Schermen.

Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

 ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Wil je meer?

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!