etalageschermen bij Hairteam David

Etalageschermen op maat

De zaakvoerder van Hairteam David vroeg aan ThisPlays2 om te zorgen voor meer visibiliteit in de etalage door middel van beeldschermen. Twee grote etalageschermen zorgen er nu voor dat het verhaal van binnen naar buiten wordt gebracht, op het plein en langs een drukke gewestweg.

Twee grote etalageschermen zorgen er nu voor dat het verhaal van binnen naar buiten wordt gebracht.

De kracht van beeldschermcommunicatie

In de herenafdeling wordt een playlist weergegeven met foto’s van kapsels die kunnen worden gekapt in het salon. De foto’s zijn genummerd zodat de klant alleen maar de nummertjes moet onthouden om het juiste kapsel te selecteren.

Al snel ondervond Noël de kracht van beeldschermcommunicatie, en vroeg hij ons om vervolgens ook in de dames en herenafdeling beeldschermen te plaatsen met specifieke communicatie voor beide doelgroepen.

Zowel dames, heren als kinderen zijn meer dan welkom bij Hairteam David, het kapsalon in De Pinte dat mee is met de allerlaatste trends en zijn klanten stijlvol weer naar huis kan sturen. Met hun ruime capaciteit kan je altijd met of zonder afspraak bij hen langslopen.

Blink uit tegenover concurrenten

Een etalagescherm is een goede manier om andere concurrenten of winkels in dezelfde winkelstraat voor te blijven. Laat met uw etalage zien dat je innovatief bent en dat je die extra moeite doet om de klant en voorbijgangers te inspireren en te informeren, wat dus ook weer bijdraagt aan de klantvriendelijkheid waar een zaak mee geassocieerd wordt.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen.

Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Achtergrondmuziek op Maat

De muziekafdeling van ThisPlays2 genaamd Groevy verzorgt ook de achtergrondmuziek van CECEO. Dit hielp Peter om de de klantervaring in zijn kapperszaak optimaliseren. Klik op de volgende link om daar meer over te lezen: 

Groevy – Hairteam David

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases