RED by hair and colors

Red Asse etalagescherm

wellness ervaring

RED is een keten van zes boutique salons. Salons die je net dat tikkeltje meer geven. Meer service, meer vakmanschap en meer kwaliteit. Elk salonbezoek is een wellness ervaring en garandeert jou een moment van totale ontspanning.

Red is een collectief van gedreven kapsalons in Gent, Asse, Ninove, Oudenaarde, Turnhout en Wijnegem. Als kleurenexpert zetten zij jouw haren letterlijk in de verf. Permanente haarkleuring, opvallende ombre, subtiele balayage of caramel highlights.

Elke stijlvolle kleurtechniek voor een stralende look beheersen we tot in de puntjes. Daarbovenop krijg je een lading tips zodat je thuis jouw kapsel perfect kan onderhouden en in model brengen. De kapsters van Red staan klaar om je te inspireren, verzorgen, coifferen en kleuren!

Red Wijnegem etalagescherm
Red Florhalle Gent etalagescherm
Red Florhalle Gent etalagescherm
Red Florhalle Gent etalagescherm
RED Turnhout 55 inch etalagescherm
Red Wijnegem etalagescherm
Red Wijnegem etalagescherm
Red Wijnegem etalagescherm
Red Asse Lookbook

Interactieve digitale lookbook

Wil je een hippe haarsnit? Laat je inspireren door de interactieve digitale lookbook in het RED kapsalon. Op een touchscreen kan je kiezen via een selectiemenu voor de ideale haarsnit. Op die manier kunnen klanten samen met de kapper of kapster de juiste keuze maken op basis van een selectie uit honderden foto’s.

Etalageschermen

Passanten te voet of via de auto zien nu ook onmiddellijk waar het kapsalon zich bevindt. ThisPlays2 installeerde etalageschermen met handige info, praktische tips foto’s en een zeer dynamische logo-animatie.

Red Asse lookbook

contact

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases