Kapsalon Artistique

Bij Artistique willen ze vooral hun klanten doen schitteren, zowel vanbuiten als vanbinnen. Want als jouw haar valt zoals jij het wil, dan straal je. In Kapsalon Artistique kan je jezelf zijn.

“Klanten zeggen dat ze zich

hier thuis voelen, en dat

geloven we graag.”

Lieneke

Wanneer je binnen stapt in Kapsalon Artistique in Nazareth wordt je warm ontvangen door Lieneke. Een hartelijke en ondernemende vrouw die kan toveren met haar kappers-schaar.

Een etalagescherm voor het kapsalon

Het kapsalon is gelegen in het centrum van het dorp, naast de kerk. Het is een mooie locatie met veel passage door zowel voetgangers, fietsers als auto’s.

Lieneke laat via het etalagescherm in haar kapsalon zien dat ze innovatief zijn en dat ze die extra moeite doen om klanten en voorbijgangers te inspireren en te informeren.

Etalagescherm voor Kapsalon Artistique in Nazareth

Boven de ingang van het kapsalon hangen haar naam en logo al duidelijk in het zicht. Naast de mooie glazen deur hangt nu achter het raam een etalagescherm. Daarop wordt het logo, reclame en producten getoond aan de klanten van buitenaf.

Het etalagescherm geeft een moderne en afgewerkte look. In combinatie met het elegante interieur van het kapsalon en de goede service van het personeel maakt dit de klant-ervaring compleet.

Het scherm trekt de klanten van buitenaf aan, maar zorgt er ook voor dat de service binnen gemakkelijker wordt. Lieneke vertelde dat klanten effectief kijken naar de voorbeelden van producten of kapsels op het scherm en dat ze gerichtere vragen stellen. Ze weten zelfs sneller welke richting ze uit willen met hun kapsel.

Lieneke kwam bij ThisPlays2 terecht via Businessclub van L’oreal. ThisPlays2 is een Partner van L’Oreal en L’oreal had Lieneke aanbevolen om contact met ThisPlays2 op te nemen.

Ondersteuning door de content en technische afdeling van ThisPlays2

Dit alles wordt vlot beheerd en ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny & grafisch ontwerpster Morgane. Zij leggen het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit. Zij staan altijd klaar om extra ondersteuning te bieden. 

Etalagescherm voor Kapsalon Artistique in Nazareth
Etalagescherm voor Kapsalon Artistique in Nazareth

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket met video-animaties uitgewerkt. Deze digitale content is de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt.

We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid. ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Tekst: Charlotte Hancké

Foto’s: Charlotte Hancké

Artistique: https://kapsalonartistique.be/

Etalagescherm voor Kapsalon Artistique in Nazareth

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases