Een beeldscherm in het salon

Vanaf het moment dat je binnen komt, loop je (letterlijk) op roze wolkjes. Bij Gitte krijg je kleuradvies in een inspirerende omgeving. Het interieur ademt vrouwelijkheid en je wordt meteen warm ontvangen met een lekker glaasje geluk. Tijdens de uitgebreide diagnose, word je geholpen met de juiste kleurkeuzes en krijg je advies over producten voor thuisgebruik.

Dankzij het beeldscherm valt alles samen in een mooi geheel en kan ze haar klanten op een efficiënte manier het totaalconcept aanbieden.

Colorbar

Gitte is een ondernemende vrouw die 9 jaar geleden gestart is als zelfstandige. Toen met een ‘all round’ salon, en sinds 3 jaar met Colorbar. Colorbar is een salon gespecialiseerd in blond haar en balayage technieken.

De missie van Colorbar? 

Vrouwen zelfverzekerd en

mooi laten voelen.

Collega’s helpen groeien in hun zaak en weer zelfverzekerd achter hun stoel laten staan is Gitte haar passie. Daarom kan je bij Colorbar ook terecht voor salon-trainingen op maat.

Gitte kwam bij ThisPlays2 terecht via L’oreal. ThisPlays2 is een Partner van L’Oreal en L’oreal had Gitte aanbevolen om contact met ThisPlays2 op te nemen.

Gitte gebruikt de Seenspire Software

Gitte wilde graag haar instagram laten zien binnen in haar zaak. Haar socials zijn in de eerste plaats gericht naar mensen van buitenaf, om ze een beeld te kunnen geven van hoe haar salon vanbinnen uit ziet. Maar ze vond het ook fijn om ook de mensen die al binnen in het salon zitten een blik te kunnen geven op haar socials via een beeldscherm in het salon.

Gitte wilde graag een groot scherm waarop die posts op een dynamische manier worden weergegeven. Een groot 55 inch Samsung scherm, met Zebrix software en de Seenspire Social Media applicatie, zorgen ervoor dat klanten constant de laatste nieuwe posts kunnen zien.

Klanten die Gitte nog niet zouden volgen, gaan direct online om vanaf dan alle nieuwtjes te krijgen. En ondertussen fungeert dit beeldscherm in het salon als een aangename wachtverzachter…

Social Media is een belangrijk aspect binnen het ondernemingsplan van Gitte. Ze geeft ook social media trainingen en advies om zo haar collega’s te helpen groeien.

Ondersteuning door de content en technische afdeling van ThisPlays2

Dit alles wordt vlot beheerd en ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny & grafisch ontwerpster Morgane. Zij leggen het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit. Zij staan altijd klaar om extra ondersteuning te bieden. 

Gitte in het salon van Colorbar by Gitte

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket met video-animaties uitgewerkt. Deze digitale content is de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt.

We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid. ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Tekst: Charlotte Hancké

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases