FITOPIA

Sinds 1994 creëert Fitopia een plek die je inspireert om te bewegen, te ontspannen en te genieten. Op jouw tempo, wat je doelstellingen ook zijn. Met 10.000 m2 voorzieningen en meer dan 100 medewerkers vind je bij Fitopia altijd de workout, wellness of coaching waar je je goed bij voelt. ThisPlays2 creëerde samen met Fitopia de digital signage voor de fitness, lounge en polyvalente zalen.

Yani van Fitopia: “Als wij zouden willen uitbreiden in het audiovisuele, dan doen we dat met ThisPlays2.”

Welkom in de Lounge van Fitopia

Wanneer je binnen stapt in Fitopia in Edegem wordt je verwelkomt aan de infobalie. Achter de infobalie hebben we een scherm geplaatst die dezelfde beelden toont als op de grote videowall binnen in de lounge. Deze infobalie loopt organisch uit in een bar. Naast deze bar vind je het gezellige horecagedeelte van Fitopia terug.

Het is een frisse lichtrijke lounge waar de klant even tot rust kan komen. Gedecoreerd met kleurrijke kussens, mooie fluwelen stoelen en verse bloemen, wordt er duidelijk aandacht besteed aan klantervaring.Vanuit deze Lounge kunnen klanten naar de grote videowall kijken die tegen de muur geplaatst is richting de tafels en bar. Hierop worden inspirerende beelden getoond, samen met informatieve content en actualiteit.

Informeren, inspireren en motiveren

Leden worden op deze manier op de hoogte gehouden van wat zich allemaal binnen Fitopia afspeelt, welke activiteiten er georganiseerd worden en andere leuke weetjes.

De videowall zorgt voor een leuke eye-catcher in de ruimte, waar je voor of na het fitnessen of wellness-momentje nog even kan bekomen, nagenieten en bijpraten met een warm of koud drankje.

Digital Signage in de fitnessruimte

Deze fitnessruimte is voorzien van alle comfort en plaats om je energie in los te laten. Bij Fitopia sta je er niet alleen voor. Je krijgt een persoonlijk programma op basis van jouw doelstellingen en mogelijkheden.

Om ervoor te zorgen dat klanten deze doelstellingen met succes kunnen halen, ondersteund Fitopia hun klanten met energiegevende muziek in deze ruimtes.

Ook in deze ruimte is er een scherm geplaatst waarop actuele informatie, inspiratie en motivatie worden vertaald naar mooie visuele beelden.

Beamers voor de polyvalente zalen

In de zalen worden er verschillende lessen gegeven. Bijvoorbeeld zumba, maar ook pilates en circuslessen mogen hier niet ontbreken. Het eerste idee van Fitopia was om een hele grote poster te behangen met een sfeerbeeld. Maar omdat deze zaal voor verschillende doeleinden gebruikt wordt, bleek het een leuker idee om verschillende beelden te tonen die aanleunen bij de verschillende lessen.

Daarom plaatste Fitopia een beamer, waar ThisPlays2 de digital signage voor voorzag. Leuke inspirerende sfeerbeelden zorgen ervoor dat er elke les een nieuwe ervaring gecreëert wordt. Als kers op de taart zijn de timings van deze sfeerbeelden volledig geautomatiseerd, zodat als er om 18u zumba-lessen gegeven worden, er om 18u ook zumba-sfeerbeelden getoond worden. En wanneer er om 19u pilates gegeven wordt, passen deze beelden zich automatisch aan naar pilates-sfeerbeelden.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases