HV Interieur

Alles voor jouw interieur, onder één dak.

ThisPlays2 ging in gesprek met Mark Van den Broeck, zaakvoerder van HV-interieur.

Bij HV is er genoeg stof tot inspiratie om van jouw huis een thuis te maken. Van vloer- en muurbekleding tot gordijnen op maat en raamdecoratie, ze koppelen hun expertise aan de nieuwste trends. Al meer dan 60 jaar maken ze woondromen waar.

Inspireren & informeren

HV-interieur koos voor verschillende samsung-beeldschermen binnen in de zaak. De schermen ondersteunen de klanten. Ze geven inspiratie, informatie en tonen de huisstijl van HV interieur.

In totaal zijn er 5 schermen verspreid over de zaak. Bij het binnenkomen van de zaak ziet de klant meteen al inspirerende beelden.

Ook aan de infobalies en kassa’s zijn er schermen geplaatst die zowel nuttige info tonen als de nieuwste trends en producten.

Betrokken collega’s

Medewerkers en collega’s kunnen ook met de handige software Zebrix, zelf hun content tonen op de schermen. Dankzij de voorgemaakte sjablonen die klaargezet zijn door het content-team van ThisPlays2, en een korte duidelijke opleiding, kunnen ze gemakkelijk zelf met de software aan de slag.

Zo worden collega’s betrokken bij de nieuwste updates over de zaak en wordt er steeds nieuwe creatieve input gegeven.

Ondersteuning door de content en technische afdeling van ThisPlays2

Dit alles wordt vlot beheerd en ondersteund door de content en technische afdeling van ThisPlays2. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny & grafisch ontwerpster Morgane. Zij leggen het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit. Zij staan altijd klaar om extra ondersteuning te bieden. 

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket met video-animaties uitgewerkt. Deze digitale content is de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt.

We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid. ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Tekst: Charlotte Hancké

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases