Instore communicatie in de retail

We zoeken naar steeds meer manieren om het winkelverkeer en de klantervaring in onze zaak te verbeteren. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van audiovisuele technologie en instore communicatie in de retail eindeloos. Dit zal in de toekomst ook steeds belangrijker worden voor consumenten.

Boost het winkelgedrag

Zaakvoerders gaan in 2022 aan de slag met tools zoals digital signage en hypergepersonaliseerde achtergrondmuziek.

Van narrowcasting en etalage display tot videowalls, touchscreens en interactieve technologie op de winkelvloer.

 

Daarom haakt ThisPlays2 in met de beste hardware, software, programmatie en installatie voor uw zaak. Maar ook met strategie, concepting en content creatie gaan wij met de leukste collega’s tot het uiterste.

Touchscreens en Beeldschermen bij Trade Mart Brussel door Thisplays2

Van Brainstorm tot design

In het post-corona tijdperk zien we het digitale en fysieke samensmelten tot één retailbeleving. Samen met ons content-team Kenny & Morgane gaat u aan de slag met de creatieve visuele vertaling van uw idee. We gaan tot de essentie van de effectieve boodschap, om zo de beleving, het design en de uitwerking te kunnen perfectioneren. Zij zijn niet alleen je adviseur, maar ook je challenger, storyteller en experience expert.

Van het technisch ontwerp naar de installatie

Onze experten adviseren u over slimme audiovisuele en technologische toepassingen. Ze calculeren, programmeren en testen de ontwerpen om de ideale integratie van de hardware, software en interieur te bekomen. Nauwgezet verzorgt ons installatie-team vervolgens de volledige installatie van A tot Z.

Content creatie

Ons content-team maakt visuele & interactieve content. Met Morgane als Grafisch ontwerper en motiondesigner, en met Kenny als programmeur & software begeleider, hebben we alles in huis om iets sprankelend neer te zetten.

Met slimme videocontent wordt uw boodschap, merk, product, sfeer, timing en taal met het grootste gemak afgestemd op de persoonlijke uitstraling van uw zaak, uw cliënteel, en uw doelgroep. Dankzij dynamische beelden worden passanten over de drempel getrokken. Goede instore communicatie informeert, inspireert en activeert de winkelier.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!