Prévoyance & Voorzorg

P&V staat voor Prévoyance & Voorzorg. Het Belgische karakter van deze verzekeringsmaatschappij zit dus vervat in zijn naam. In tegenstelling tot de meeste andere verzekeraars is P&V Verzekeringen, als coöperatieve vennootschap, een onderneming van de sociale economie.

Sinds zijn oprichting in 1907 dragen zij waarden als solidariteit, samenwerking en nabijheid hoog in het vaandel. P&V Group biedt via haar verzekeringsmaatschappijen aan particulieren, zelfstandigen, bedrijven en instellingen een uitgebreid gamma verzekeringsoplossingen aan.

Ze zetten verschillende merken in, net als verschillende distributiekanalen. De producten en diensten van P&V Verzekeringen worden verdeeld via een netwerk van exclusieve agenten die de bevoorrechte gesprekspartners van klanten zijn.

Etalageschermen voor een grotere zichtbaarheid

Voor deze agenten, verspreid over gans België werd gekeken hoe de etalages konden bijdragen tot een grotere zichtbaarheid in het straatbeeld. Niet alleen de lichtborden werden vervangen, maar ook een nieuwe opvallende bestickering in combinatie met beeldschermen resulteerden in een sprankelende verjonging van de kantoren.

ThisPlays2 werd door de projectmanager van P&V intensief betrokken bij alle facetten, van het uitwerken van de content in functie van het gekozen concept, de opmetingen ter plaatse en installaties van specifieke Samsung schermen met hoge lichtopbrengst van maar liefst 4.000 candela.

Alle agenten hebben een eigen login op de gebruiksvriendelijke software en kunnen binnen specifieke sjablonen gemakkelijk zelf boodschappen toevoegen aan de programmatie van de hoofdzetel. Op deze manier kan elk kantoor de specifieke lokale identiteit tonen, in combinatie met het merk P&V Verzekeringen.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen. Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

P&V Chatelet Samsung Pro Etalagescherm
P&V Couillet Samsung Pro Etalagescherm
P&V Erpe Mere Samsung Pro Etalagescherm
P&V Kasterlee Samsung Pro Etalagescherm
P&V Lokeren Samsung Pro Etalagescherm
P&V Londerzeel Samsung Pro Etalagescherm
P&V Maldegem Samsung Pro Etalagescherm
P&V Merksem Samsung Pro Etalagescherm
P&V Merksem Samsung Pro Etalagescherm
P&V Merelbeke Samsung Pro Etalagescherm
P&V Roeselare Samsung Pro Etalagescherm
P&V Souvret Samsung Pro Etalagescherm
P&V Stabroek Samsung Pro Etalagescherm
P&V Waterloo Samsung Pro Etalagescherm
P&V Wavre Samsung Pro Etalagescherm
P&V Bassenge Samsung Pro Etalagescherm

Gerelateerde cases