RENA Solar & Charge

RENA solar & charge is een gevestigde waarde in het Waasland met een nieuwe showroom in Sint-Niklaas. Met meer dan 15 jaar ervaring installeren zij slimme hernieuwbare energiesystemen voor particulieren, bedrijven en overheden.

Eerlijk advies, kwaliteitsproducten en professionele installatie staan centraal in al hun projecten. RENA heeft diepgaande kennis van de aangeboden technieken en producten, waardoor ze voor elk project de perfecte match kunnen vinden. Hun doel is kwalitatieve projecten te leveren die zowel vandaag als morgen renderen.

Als je wilt investeren in de toekomst met zonnepanelen, laadpalen en/of een thuisbatterij, staan hun energiespecialisten klaar om te helpen. Ze bieden persoonlijk advies op locatie en stellen een offerte op maat op, zodat ze de juiste oplossing kunnen bieden en jouw toekomst (en die van je bedrijf) kunnen voorbereiden.

LED Wall

ThisPlays2 installeerde een grote Absen LED-wall K2.9D achter het raam van de eerste verdieping van RENA Solar & Charge. Omdat de showroom gelegen is naast een verhoogde & drukke weg creëren ze met dit scherm extra veel zichtbaarheid voor hun showroom.

Dankzij op maat gemaakte animaties en dynamische templates die perfect passen binnen hun huisstijl, kan RENA Solar & Charge aantrekkelijke content laten zien op hun scherm.


Gerelateerde cases