Tein Technology

Wie of wat is Tein Technology?

In een digitale wereld heb je toegang tot een overvloed aan informatie. Operaties worden continu gemonitord door middel van audio, video en geautomatiseerde processen. Tein Technology synthetiseert dergelijke informatie, waardoor je de efficiëntie kunt verhogen en de gebruikersgerichtheid van jouw technologie kunt vergroten. Het is hun missie om bestaande oplossingen te combineren met baanbrekende technologie. Tein Technology combineert ervaring met uitgebreide technologische expertise.

De Experience Room

Ervaar hoe grensverleggend de oplossingen zijn in de Tein Technology Experience Room. Boordevol geavanceerde technologie, ontworpen om u de controle te geven over elke bedrijfskritische operatie. Betreed een wereld van toonaangevende apparatuur, intelligente technologische architectuur en naadloze software-integratie. Ervaar uit de eerste hand hoe deze oplossingen uw bedrijfsvoering beïnvloeden.

De Tein Technology Experience Wall

Bij Tein Technology installeerde ThisPlays2 beeldschermcommunicatie aan de muur, bestaande uit 5 Samsung Professional “stretch” (16:4.5) schermen van 37 inch met Zebrix-software. De content is zo gemaakt dat het mee in de richting van het gangpad als inkom beweegt.


Gerelateerde cases