Trek de aandacht met een digitaal informatiebord

Haal meer uit je verkoop door medewerkers, bezoekers en klanten te doen stilstaan bij een boodschap. Verhoog omzet door je producten/ promoties beter te communiceren. Daarvoor zijn informatieschermen of digitale informatieborden de meest efficiënte oplossing. Beeldschermen met een boodschap vallen veel meer op dan posters of papieren mededelingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gebruik digitale informatieborden om eenvoudiger info te verspreiden. Ze zijn niet alleen geschikt voor praktische info zoals weerberichten en verkeersinformatie, maar ook voor het promoten van producten, acties en events. ThisPlays2 werkt met de software van Zebrix, om zo de digitale informatieborden makkelijk en efficiënt up to date te houden.

Cannaerts

Digitale informatieborden of informatiescherm zijn makkelijk en flexibel

Met Zebrix is het erg makkelijk om je producten en mededelingen op schermen te tonen of om snel aanpassingen te doen. De klanten van ThisPlays2 staan rechtstreeks in contact met content-programmeur Kenny & grafisch ontwerpster Morgane. Zij leggen het gebruik van de software heel goed en duidelijk uit & staan elke dag klaar om extra ondersteuning te bieden. 

De veelzijdigheid van een digitaal informatiebord

ThisPlays2 heeft informatieborden geïnstalleerd voor allerlei doelen en in tal van sectoren: interne communicatie in bedrijven, In Store communicatie in retail, menuborden in foodretail, Mededelingen voor openbare ruimtes,…


Een digitaal informatiebord kan veelzijdig worden gebruikt: of je nu een persoonlijke mededeling, leuke filmpjes, de bedrijfsresultaten van dat moment of posts uit je sociale media wil tonen. Het is de ideale manier om te communiceren met je doelgroep.

Interactieve toepassingen op digitale informatieborden of informatiescherm

Een ander voorbeeld van digitale infotmatieborden zijn de interactieve toepassingen in de retail. Bijvoorbeeld op zoek gaan naar een winkel in het shoppingcenter was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de kiosken met de interactieve plattegronden. Je geeft de naam van de winkel in en de plattegrond op een digitaal informatiebord toont je de weg.


Digitale informatieborden met touchscreens op de winkelvloer worden een efficiënter instrument wanneer dit wordt omhelsd door het aanwezige winkelpersoneel. De klantervaring wordt optimaal wanneer deze digitale oplossing wordt ondersteund door de klantvriendelijke service van de medewerkers in de zaak.

Wanneer men bv. naast plattegronden ook producten en verwezenlijkingen in een “lookbook” laat zien. Wanneer verkopers en adviseurs worden opgeleid om het touchscreen van het informatiebord te gebruiken op een natuurlijke wijze in verkoop- of adviesgesprekken zullen deze zorgen voor meer optimale communicatie, duidelijke informatie en uiteindelijk resulteren in meer omzet.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!