Uniqlo België, een uniek visueel verhaal voor unieke kleding

Voor ieder wat wils

Uniqlo is een Japanse kledingwinkel voor mannen, vrouwen en kinderen en staat voor ‘Unique Clothing’. Uniqlo is wereldwijd bekend en opende in oktober 2015 zijn eerste Belgische winkel op de Antwerpse Meir. Een jaar later volgde hun tweede winkel in het Wijnegem Shopping Center.

Less is more

‘Eenvoud siert’ zegt men altijd, eenvoud is dan ook een Japanse waarde waar Uniqlo voor staat. “Achter de meest eenvoudige ontwerpen schuilen vaak heel doordachte en moderne details. Uniqlo streeft ernaar om de beste pasvorm en de mooiste stoffen aan te bieden die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn”, zo klinkt het op de website. De tijdloze basisstukken zijn makkelijk te combineren en vormen de bouwstenen om je eigen stijl te creëren.

Inspireren & Informeren

Om de klanten van Uniqlo te inspireren en te informeren in de winkel op de Meir koos Uniqlo ervoor om samen te werken met ThisPlays2, een Belgische partner.

Integratie van beeldschermen in het architecturaal ontwerp van de winkel

Samen met ThisPlays2 is Uniqlo België op zoek gegaan naar de beste manier om beeldschermen te integreren in hun winkel. Er staan op regelmatige plaatsen zuilen in de winkel die bekleed zijn met spiegels. Deze zuilen vormen de perfecte basis om de schermen te combineren met het interieur van de winkel.

Er zijn twee verticaal geöriënteerde schermen geïnstalleerd op de zuilen midden in de winkel. Deze schermen worden gebruikt om acties, nieuwe collecties, producteigenschappen en nog veel meer te tonen.

ThisPlays2 heeft de eenvoudige stijl van Uniqlo doorgetrokken naar de content en dit zorgt voor een mooi geheel.

@Uniqlo

Foto’s: ThisPlays2

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases