Van den Bossche Tegels

Motionreel voorbeeld content op schermen bij Van Den Bossche Tegels – gemaakt door @Themotion3 – contentafdeling van ThisPlays2

Van den Bossche Tegels is gespecialiseerd in tegels en natuursteen. Ze bieden een breed assortiment aan tegels voor vloeren en wanden, zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Van den Bossche Tegels staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en professionele service.

Ze hebben een showroom waar klanten verschillende tegelopties kunnen bekijken en deskundig advies kunnen krijgen over welke tegels het beste bij hun behoeften en smaak passen. Hun assortiment omvat verschillende stijlen, van klassiek tot modern, en ze bedienen zowel particuliere als professionele klanten.

ThisPlays2 plaatste drie professionele Samsung horizontale 65 inch beeldschermen in de nieuwe showroom. Elk van deze schermen tonen op maat gemaakte content aangestuurd door het Zebrix-platform. ThisPlays2 maakte templates op maat binnen de huisstijl van Van den Bossche tegels.

Kassa scherm

Hier wordt de klant welkom geheten en geïnformeerd. Er worden weetjes getoond over poetsproducten, stoytelling over het bedrijf en de materialen, een op maat gemaakte logo animatie etc.

Coffee-corner

Dit scherm verwelkomt en informeert de klant. Er is een gezellige zithoek gecreëert waar de klant in tot rust kan komen, iets kan drinken, gratis op de wifi kan en rustig kan brainstormen over de verschillende mogelijkheden die Van den Bossche tegels biedt.

Kids-corner

In de kids-corner van Van Den Bossche tegels hangt eveneens een groot scherm waar kinderen in een gezellige zithoek naar Disney-films kunnen kijken.


Gerelateerde cases