Création de contenu

Van animatievideo’s tot foto- en videoreportage

LED wanden in Wilrijk
LED Wall Krëfel – Wilrijk

Motion design & Motion Graphics. Dat is TheMotion3.

Wij maken hier intern animatie video’s, motion graphics, testimonials, animaties voor beeldschermen, motion reels, illustratieve video’s, bewegende beelden, video’s voor websites en veel meer. Wij zorgen voor het script, de visuals, de storyboard, achtergrondmuziek en zelfs de voice over als die er moeten zijn.

Het maakt niet uit of je nu een winkel hebt, en restaurant, een praktijk of een bedrijf. Wij maken voor iedereen de juiste motion graphics op maat.

Hoe gaan wij te werk bij motion design?

Hebt u interesse in motion design? Dan komen wij graag langs voor een gesprek over hoe dit zal verlopen en bespreken we wat u juist in gedachten had. Dit begint bij de briefing. U vertelt ons wat voor soort animatievideo u wilt, over welk onderwerp het zal moeten gaan en wat jij graag wil vertellen en duidelijk wil maken via een video voor jouw doelpubliek.

De motion designer maakt notities en vanuit die notities schrijven wij het script. Het script zal de tekst zijn die later visueel wordt weergegeven in een storyboard en animatie. Wij zorgen ervoor dat het script niet langer dan een halve A4 is. Wanneer je te veel tekst hebt, zal de animatie video veel te lang worden en wordt het te langdradig. Een motion design animatievideo mag maximum 2 minuten duren.

Motion design visuals

Wanneer het script helemaal is uitgeschreven en door u is goedgekeurd, kan de grafisch ontwerper beginnen met de visuals / grafische vormgeving. Dit betekent dat wij een stijl uitwerken die bij jouw huisstijl en bedrijf past.

Wij werken met de kleuren en stijl die bij jouw website past. Helemaal jij!

Zijn de visuals goedgekeurd? Top! Dan is het tijd om het script om te zetten naar een storyboard. Dit is een verzameling uitgetekende shots van scènes uit het animatiescript zoals wij voor ogen hebben. Ze zijn bedoeld om jou te helpen een beeld te krijgen van hoe de uiteindelijke animatie er zal uitzien. Wij sturen af en toe stukjes door voor feedback en goedkeuring.

Motion design explaining video

Het kan goed zijn dat jij een explaining video wil, of een informatieve video. Dit is een video waarin wordt uitgelegd hoe jullie bijvoorbeeld te werk gaan of over jullie missie van jouw bedrijf. Het script wordt dan opgemaakt op die manier dat het kan worden ingesproken door een vrouwenstem of mannenstem. Wij zorgen ook hier voor de stemmen. Let op: dit heeft wel zijn meerprijs.

Animatie

Als alle voorgaande puntjes klaar zijn en goedgekeurd zijn door jou kunnen we eindelijk beginnen met de animatie zelf. Met motion design werken wij de animatie uit op basis van het storyboard. Het storyboard komt hier tot leven. Ook nu stuurt de grafisch ontwerper af en toe een stand van zaken door om te laten zien dat we met de animatie bezig zijn en dat jouw unieke video bijna van jou is.

Oplevering motion design video

Ready!

Wanneer de animatie video klaar is sturen we jou de finale versie door. Je kan de animatie nu gebruiken voor alle doeleinden die je maar kan inbeelden: Op je website, op je social media zoals facebook, instagram en linked in. Je kan de video gebruiken op beeldschermen die je eventueel in je zaak hebt hangen of zelfs gewoon voor persoonlijk gebruik. Deze stappen vatten volledig samen wat motion design inhoudt.

www.themotion3.com

Clips avec « stopping power »

Le cas échéant, nous créons des clips animés captivants qui parlent à vos clients à partir de photos et vidéos. Pas de simples animations PowerPoint, mais des messages clairs et dynamiques grâce au « stopping power ». Et nous concevons aussi des motion graphics ou vidéos d’animation d’après les illustrations que nous créons nous-mêmes. Même si vous n’avez pas de photo ou de vidéo, mais juste du texte, nous nous chargeons de réaliser des animations de mot, des icônes et de l’animation. Une vidéo avec des images animées stimule les deux parties du cerveau et permet ainsi à l’information d’être stockée bien plus rapidement. Et vous pouvez toujours programmer cette vidéo en ligne sur votre site Internet ou vos réseaux sociaux, éventuellement avec une bande son et des sous-titres. Pour un impact encore plus grand.
Si vous avez besoin d’un photographe au plus vite pour mettre en images vos projets, ThisPlays2 peut également être votre compagnon idéal. Nos photographes diplômés peuvent vous prendre les bonnes images, rapidement et efficacement, pour en faire des animations. Et ThisPlays2 possède aussi l’expertise nécessaire pour les mini reportages vidéo.

Toutes nos animations peuvent être consultées sur le site www.themotion3.com

Cas clients

HV Interieur

Haarbazaar

GUM

Kapsalon Artistique