Belchicken

Het verhaal van Belchicken

Belchicken is een Belgisch-Turkse keten die niet alleen in steden als Brussel en Antwerpen al verschillende vestigingen heeft, maar ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het eerste restaurant van de keten opende al in 2014 de deuren in Gent. Momenteel telt Belchicken al 14 restaurants en zijn er nog 22 gepland om binnenkort te openen.

Kiplekker

Zoals de naam al doet vermoeden zijn kipgerechten de specialiteit van Belchicken. De keten bouwt zelf de frituurketels waarin de kip wordt gefrituurd. Zo bekomt het gevogelte zijn specifieke smaak. Naast de kipgerechten zijn er ook gezonde slaatjes en wraps verkrijgbaar.

Digitale menuborden

In samenwerking met Samsung levert ThisPlays2 de schermen voor de digitale menuborden en de etalageschermen. De software achter de digitale menuborden laat toe om zeer snel de beelden aan te passen met lokale en tijdelijke promoties. Op de schermen worden de prijzen en het aanbod duidelijk weergegeven achter de kassa.

Belchicken zorgt er voor dat de consument op deze manier zo snel en efficiënt mogelijk zijn keuze kan maken én kan bestellen.

Etalageschermen om bij te likkebaarden

De etalageschermen bij Belchicken geven nog meer visibiliteit vanop de straat. Het aanbod wordt getoond zodat voorbijgangers de heerlijke gerechten zien en zin krijgen in een lekker tussendoortje.

Maar dat is niet de enige functie van de etalageschermen. Ze dienen ook om aan storytelling te doen. De etalageschermen vertellen ook het verhaal van Belchicken: het ontstaan en waar ze voor staan. Op deze manier informeert en inspireert Belchicken zijn consument.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases