Digital Signage bij Cannaerts Accountants

ThisPlays2 trok deze week naar Heist – op – den – berg, om te spreken met Dries Cannaerts van Cannaerts Accountants, over de digital signage schermen die daar zijn opgesteld.

Het laat zien dat de boekhouders

en accountants meer zijn dan

gewoon “numbercrunchers”.

Inleiding:

Bij Cannaerts Accountants maken ze het leven van ondernemers makkelijk. Zij zorgen voor een volledig digitaal archief van je boekhouding, geven je inzicht in je cashflow en zorgen ervoor dat je geen enkele fiscale kans mist. Zo moet jij je enkel bezighouden met wat ertoe doet: jouw onderneming.

In 2017 is het kantoor van Cannaerts Accountants gerenoveerd en hebben ze het op een moderne manier digitaal aangekleed. Nu hebben ze ook digital signage producten, die door het team van ThisPlays2 zijn samengesteld.

Cannaerts

Hoe is Cannaerts Accountants met ThisPlays2 in contact gekomen?

Cannaerts Accountants kwam in contact met ThisPlays2 dankzij een reportage in het magazine “Sterck”. Dries vertelde dat hij al een tijdje op zoek was naar wat meer interactieve en actieve digital signage, om op de schermen te kunnen tonen.

Wat doet ThisPlays2 voor Cannaerts Accountants?

ThisPlays2 luisterde aandachtig naar de verwachtingen en ideeën van Dries. Hij wilde vooral het gezicht achter de boekhouders en accountants laten zien aan zijn klanten, prospect-klanten en leveranciers. Er werd samen gezocht naar efficiënte oplossingen om de content vorm te geven, en te plaatsen binnen het kantoor.

Cannaerts Accountants gebruikt ook de Seenspire software.

Vanuit de vraag van Dries om ook informatieve en actuele informatie te kunnen tonen, stelde ThisPlays2 voor om de Seenspire software te implementeren. Zo konden ze op een geautomatiseerde manier makkelijk updates over het weer, actueel nieuws, maar ook de verkeersomstandigheden van dat moment weergeven op de schermen.

Hoe reageren klanten en collega’s op de digital signage schermen?

De klanten kennen natuurlijk hun dossierbeheerder al, maar dankzij de content op de schermen worden er toch nieuwe dimensies blootgelegd over de boekhouders. Het laat zien dat de boekhouders en accountants meer zijn dan gewoon “numbercrunchers”. Evenals dat ze ook wel eens pittig kunnen zijn en in hun vrije tijd samen leuke avonturen durven beleven.

Dries vertelt dat hij merkt dat wanneer personeel op een persoonlijkere manier wordt voorgesteld, dit ook drempelverlagend werkt voor klanten. Men kan nu dankzij de digital signage vrij snel een beeld vormen van het team van Cannaerts Accountants. Dat maakt de verdere communcatie veel aangenamer en leuker.

Hoe verliep de samenwerking tussen Cannaerts Accountants en ThisPlays2?

Dries vertelt dat de samenwerking met ThisPlays2 vlekkeloos verliep, en dat de snelheid waarop er gewerkt werd hem vooral bij bleef. Tussen het eerste contact tot aan de uitgewerkte installatie zat ongeveer anderhalve maand. Wanneer er zich technische problemen stelden lostte ThisPlays2 deze heel snel op.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen.

Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

TheMotion3

Het contentteam van ThisPlays2 verzorgt de content creatie op de schermen.

Er wordt bijvoorbeeld ook voor elke klant een logo – animatie ontworpen, die tussen de andere geanimeerde content door kan worden afgespeeld. Als je graag meer wilt weten over motion graphics, content creatie en animaties, ga dan zeker eens kijken op de website www.themotion3.com.

Op deze website wordt de werking van het contentteam van ThisPlays2: TheMotion3 benadrukt.

foto’s: Charlotte Hancké

Tekst: ThisPlays2

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases