Haarbazaar

Haarbazaar en haar belangrijkste doelstellingen Gert wil Haarbazaar naar een hoger niveau tillen.

Niet alleen voldoen aan de vraag van gasten, Haarbazaar wil haar klanten meer bieden dan dat. “We gaan voor een complete beleving. Uw tevredenheid blijft natuurlijk ons ​​hoofddoel, maar nu willen we ons meer gaan richten op de klantbeleving.”

In de toekomst willen ze alleen maar meer in dit gebied investeren, zodat Haarbazaar je zo goed mogelijk kan verwennen.

Zo wordt Haarbazaar meer dan een gewone kapsalon, het is een plek waar mensen graag komen en waar ze zich laten verwennen.

Haarbazaar laat via het kapsalonscherm zien dat ze innovatief zijn en net dat stapje extra doen om klanten te inspireren en op te leiden.

Beeldscherm in spiegelbeeld
beeldscherm in spiegelbeeld

Het optimaliseren van de klantervaring

Gert wilt de klantervaring in zijn kapperszaak optimaliseren. Dit doet hij door een aangename omgeving te creëren voor zijn klanten. Terwijl dat zijn klanten in de stoel zitten en in spanning afwachten op hun nieuwe kapsel, wordt er vaak rondgekeken naar het beeldscherm in de kapperszaak door de spiegel.

Dankzij een beeldscherm in spiegelbeeld kunnen ze nu perfect mee volgen wat er op het scherm te zien is. Deze efficiënte oplossing zorgt ervoor dat ze tijdens hun knipbeurt gerichte vragen kunnen stellen over de producten die er op verschijnen, maar ook dat ze wat aangename afleiding hebben wanneer ze moeten wachten tijdens een haarkleuring. 

Ook wanneer iemand van de collega’s jarig is wordt dit op het scherm op een leuke speelse manier getoond. Zo creëren ze een leuke sfeer en nieuwe gespreksonderwerpen met de klanten.

Hoe gaat ThisPlays2 te werk?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie: COntent, SOftware en Schermen.

Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep van jouw winkel en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. We zorgen voor met de digitale content voor de perfecte boodschap voor jouw doelgroep.

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. We installeren minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

foto’s: Charlotte Hancké

tekst: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases