Interne communicatie verbeteren, waarom is er nood aan?

TheMotion3 -Interne communicatie

Houdt collega’s en werknemers binnen de organisatie meer betrokken binnen een zaak met efficiënte en goede interne communicatie. Waar vroeger papier, post-its, prikborden en magneetborden gebruikt werden, gaat Thisplays2 nu helpen om de interne communicatie te verbeteren van uw bedrijf of organisatie door middel van beeldschermen.

Om interne communicatie

te verbeteren zijn er tal van

creatieve oplossingen.

Interne communicatie voorbeelden

Herinner uw medewerkers aan de team-building die gepland staat voor volgende week. Of help hen even denken aan de vernieuwde maatregelen die op dat moment gelden. Laat ze misschien ook nog even weten dat er morgen een belangrijke klant over de vloer komt, en dat vergaderzalen A en C al volzet zullen zijn binnen bepaalde uren. Wie legt er allemaal bij voor de verjaardagstaart van Patricia?

Dit is allemaal relevante informatie die op een efficiënte en duidelijke manier moet gecommuniceerd worden naar uw medewerkers en collega’s. Om interne communicatie te verbeteren zijn er tal van creatieve oplossingen, waarbij beeldschermcommunicatie en narrowcasting terecht op de eerste plaats staan. Interne communicatie heeft dus een goede invloed op uw organisatie en kan tevens worden gecombineerd met externe communicatie.

Interne communicatie bij BOMA
interne communicatie ituh videowall
Interne communicatie bij ITUH

Blink uit binnen de organisatie

Schermen op de werkvloer zijn een goede manier om concurrenten voor te blijven, ook naar uw klanten toe. Met goede interne communicatie laat je zien dat je innovatief bent en dat je die extra moeite doet om de klant en medewerkers te inspireren en te informeren over wat er gaande is binnen het bedrijf.  Dit draagt dus ook bij aan de klantvriendelijkheid waar een bedrijf mee geassocieerd wordt. Het zorgt tevens voor betrokken medewerkers. 

Met goede interne communicatie

laat je zien dat je innovatief bent en

dat je die extra moeite doet om de

klant en medewerkers te inspireren

en te informeren.

Hoe gaan we te werk wanneer we uw interne communicatie verbeteren

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie : COntent, SOftware en Schermen.

Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische. 

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een communicatiestrategie uitgewerkt voor de specifieke doelgroep en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. Onze content-afdeling kan samenwerken met de verantwoordelijke binnen de organisatie om de juiste boodschap over te brengen. 

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en internetaansluiting loopt. Onze installatie-afdeling installeert minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie en programmatie van de beelden in de narrowcasting software.

Interne communicatie bij Cannaerts Accountants

Het resultaat van interne communicatie binnen uw organisatie

Beeldschermcommunicatie voor uw interne communicatie kanalen inspireert, informeert en motiveert klanten, bezoekers en medewerkers. Dit leidt tot loyalere klanten, betrokken medewerkers, efficiëntere operationele systemen en resulteert uiteindelijk in een hogere omzet.

Tekst: ThisPlays2

Foto’s: ThisPlays2

Animatievideo: TheMotion3

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!