PAC Interiors

Winkelinrichting met de nieuwste trends en productietechnieken

Sinds 1936 realiseerde PAC meer dan 10.000 inrichtingen van kapsalons, winkels en schoonheidssalons in binnen- en buitenland.
Vandaag behoren ze als winkelinrichters in de top van de Benelux en Frankrijk. PAC creëert tijdloze ruimtes die jouw smaak, ervaring en liefde voor het vak beamen. Ze maken steeds inspirerende werkomgevingen voor hun klanten.

Het team van PAC bestaat uit interieurarchitecten en werfcoördinatoren die samen met jou op zoek gaan naar een winkelinterieur en sfeer die beantwoorden aan jouw imago. Of het nu gaat om een kleine restyling, vernieuwing van jouw huidige winkelmeubilair of een volledige verbouwing, PAC biedt een full-service oplossing, ongeacht uw budget.

Een grote videowall in de showroom

We installeerden een videowall in de showroom, bestaande uit 4 aan elkaar gemonteerde Samsung Professional schermen met 500 candela, semi-mat panel en met betrouwbare 24/7 werking. Deze schermen vormen een krachtige videowall-oplossing met geavanceerde kleur-kalibratie. Dankzij het ultra dun ontwerp van 3,5 mm van rand tot rand verkrijg je een bijna naadloos uiterlijk voor deze videowall.

Via het Zebrix-platform wordt er dynamische content getoond op de videowall. Het team wordt voorgesteld & de nieuwste trends en producten worden getoond. Ook de social media wordt in de kijker gezet. Dat doen ze met de Seenspire software.

Op maat gemaakt Logo-animatie door TheMotion3 via ThisPlays2

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases