Top Running – Coninx Orthopedie

Bij Top Running krijg je schoen advies op maat!

Ben je op zoek naar de juiste loop, wandel of sportschoen? Alles wat jouw voet nodig heeft kan je terugvinden bij Top Running. Leer jouw voeten beter kennen met een voetscan en vindt de juiste schoen op maat van jouw voeten. Dat is wat Top Running uniek maakt. Zij gaan voor een persoonlijke aanpak en zetten jou en jouw gezondheid op de eerste plaats. Functionaliteit, pasvorm en comfort zijn 3 kernwaarden bij Top Running.

Via een loopanalyse testen de specialisten van Top Running de stand van jouw voeten in de loopschoen. Deze test gebeurt op de loopband in combinatie met een camera. Er is ook een loopstrook aanwezig in de winkel waar je de loopschoenen op kan testen. Ben je op zoek naar nieuwe schoenen of wil je graag jouw shopervaring in een schoenwinkel op een nieuwe, persoonlijkere manier beleven? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Top Running staat recht in zijn schoenen dankzij doeltreffende digital signage.

ThisPlays2 plaatste in totaal 3 schermen. Twee 32 inch Samsung professional schermen horizontaal in de behandelingsruimte, en één 55 inch Samsung professional scherm verticaal in de winkel. Op het grote scherm wordt frisse content getoond via het Zebrix-platform. Als klant kan je via het scherm kennis maken met de nieuwste producten en schoenen. Ook het team van Top Running en Coninx-Orthopedie wordt voorgesteld op dit scherm.

De schermen in de behandelingsruimtes worden eveneens gebruikt als productschermen, maar hier worden ook tips en tricks getoond. Zo wordt je bijvoorbeeld geïnformeerd over hoe je sneller de juiste pasvorm voor jouw voeten kan vinden.

Tekst: ThisPlays2

Ontwerpbureau: PUUR interieurarchitecten

Fotograaf: Tim Van De Velde

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!


Gerelateerde cases