Narrowcasting

Uw eigen narrowcasting TV-kanaal op de winkelvloer dat uw klanten informeert, inspireert en motiveert

narrowcasting scherm

Narrowcasting Doelstellingen

Vandaag is beeldschermcommunicatie de manier om klanten en bezoekers te inspireren, informeren of stimuleren. Dit wordt ook wel eens narrowcasting of digital signage genoemd. Narrowcasting omwille één boodschap op één specifieke plaats op één tijdstip. Digital Signage omwille van het digitaal en efficiënt weergeven en programmeren van informatie.

Door de narrowcasting schermen stellen klanten in de retail vragen over nieuwe producten die ze anders niet zouden stellen, wat zorgt voor meer interactie tussen klanten en verkoopmedewerkers. Het content management systeem kan tevens worden ingezet voor interne communicatie in organisaties of het tonen van berichten van social media.

Bewegende beelden prikkelen bewust de hersenen van de klant en creëert een aanzuigeffect. Beeldschermcommunicatie of narrowcasting begeleidt dus het verkoopproces. Inspirerende beelden zorgen voor meer verkoop.

Displays verzachten het wachten voor klanten en hun partners, waardoor zij langer in de winkel blijven. Bovendien vertelt communicatie met narrow casting het verhaal, ondersteunt de uitstraling en sfeer in uw winkel of organisatie en zorgen voor een positieve motiverende sfeer bij klanten en medewerkers.

Onże narrowcasting displays worden ook geplaatst in zorginstellingen, bijvoorbeeld in de wachtkamer. Dit zorgt voor objectieve en efficiënte informatieoverdracht, duidelijke informatie over niet gekende behandelingen en het verlagen van het stress niveau van patiënten voor consultaties.

Hoe gaan we te werk bij narrowcasting?

ThisPlays2 hanteert de COSOS methodologie : COntent, SOftware en Schermen.

Bij ThisPlays2 starten we steeds 2 trajecten op voor narrowcasting: het creatieve en het technische.

Voor het creatieve traject wordt samen met de content-afdeling een content-plan uitgewerkt voor de specifieke doelgroep en het opstartpakket van video-animaties uitgewerkt. Onze content-afdeling zorgt voor content welke is afgestemd op de identiteit van het bedrijf of organisatie.

Narrowcasting technisch traject

Voor het technische traject komen we samen met onze techniekers ter plaatse. We bespreken waar de narrowcasting hardware zal worden geïnstalleerd en hoe de bekabeling en netwerk- of  internetaansluiting loopt. Onze installatie-afdeling installeert minutieus al deze componenten tot volledige tevredenheid.

ThisPlays2 is vanaf dan dagelijks bereikbaar voor alle ondersteuning voor het narrowcasting systeem op het vlak van creatie, programmatie en online beheer van de beelden in de narrowcasting software.

narrowcasting systeem workplace
narrowcasting software demo

Resultaat narrowcasting

Beeldschermcommunicatie of een narrowcasting uitzending inspireertinformeert en motiveert klanten, bezoekers en medewerkers. Dit leidt tot intensere winkelmomenten, loyalere klanten, efficiëntere operationele systemen en resulteert uiteindelijk in een hogere omzet.

Klantcases

HV Interieur

GUM

Kapsalon Artistique

Colorbar by Gitte