Social Media Wall

Onze consumenten willen via verschillende platformen in realtime worden aangesproken. Maar het grootste struikelblok vandaag de dag blijkt nog steeds social media te zijn.
Hoe verhogen we die betrokkenheid met onze klanten? We willen allemaal User Generated Content maar hoe verkrijgen we die? Hoe creeëren we samen een instore experience via digital signage?

ThisPlays2 gaat daarom in zee met Seenspire. Onze doelstelling is om op een innovatieve, snelle en gebruiksvriendelijke manier uw social media tot op de winkelvloer te brengen. Klanten te stimuleren om actief deel te nemen en uw beeldschermen te voorzien van user generated content.

Seenspire heeft alles in huis om uw beeldschermcommunicatie tot het volgende niveau te brengen. Samen met u zetten we op enkele minuten tijd een eigen seenspire social media wall op met echte verhalen die de betrokkenheid met de klant of bezoeker verhogen. Lanceer een gepersonaliseerde hashtag campagne, maak de perfecte call to action & geef jouw customer experience een boost. Één ding is zeker; Seenspire is here to stay!

Interesse in een gratis proefperiode of wilt u meer info? Contacteer ons om een afspraak te maken!

Klantcases

Haarbazaar

GUM

Kapsalon Artistique

Colorbar by Gitte